8500 € heti tilille – nopeasti!

Vertaa lainat rauhassa ennen kuin päätät.

1 000 €
100 €
60 000 €
Esimerkki: todellinen vuosikorko laskettuna 25 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 7.54%, mikäli vuosikorko on 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin 293,98 € (120 maksuerää). Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 35 278 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 9 678 €

Suosituimmat vaihtoehdot juuri nyt

creditum.fi
Kesto
1-15 vuotta
Lainasumma
500 – 60000 €
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.
summarum.fi
Kesto
1-15 vuotta
Lainasumma
500 – 60000 €
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Vertaa lainavaihtoehtoja

Kun tarvitset 8500 € lainan heti tilille, on tärkeää vertailla kaikkia vaihtoehtoja. Tämä voi auttaa sinua löytämään parhaan koron ja lainaehdot.

Mieti näitä tekijöitä:

Laaja valikoima

Creditius tarjoaa laajan valikoiman lainavaihtoehtoja vertailtavaksi. Voit löytää sopivan lainan useista eri palveluista.

Korot ja kulut

Kun harkitset lainaa, on tärkeää ymmärtää, miten korot ja kulut vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Koron määrä vaihtelee lainasta riippuen. Kiinnitä huomiota siihen, mikä on todellinen vuosikorko (TAK). Se kertoo tarkemmin lainan hinnasta.

Lainalaskuri auttaa vertailemaan eri vaihtoehtoja. Laske aina kaikki kulut mukaan, kuten järjestelypalkkiot ja mahdolliset tilinhoitomaksut. Pienistä maksuista voi kertyä yllättävän paljon.

Korot ja kulut eivät ole ainoa asia. Mieti myös omaa maksukykyäsi ja lainan takaisinmaksuaikaa. Nämä vaikuttavat suuresti lainan valintaan.
Pidä mielessä, että korkojen vertailu voi säästää huomattavasti rahaa pitkällä aikavälillä.

Millainen laina sopii sinulle?

Kun pohtii lainan ottamista, on tärkeää miettiä tarkasti, millainen laina sopii juuri sinun tilanteeseesi. Eri lainatyyppien vertailu auttaa tekemään fiksun päätöksen. Kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi lainan korkoon, maksuaikaan ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainaa valitessa on hyvä vertailla eri vaihtoehtoja. Alla on taulukko, joka auttaa hahmottamaan erilaisten lainojen ominaisuuksia:

LainatyyppiKorkoMaksuaikaKokonaiskustannukset
Kuluja edeltävä lainaMatalaLyhytAlhainen
JoustoluottoKeskisuuriJoustavaKeskitaso
KertaluottoKorkeaPitkäKorkea

Unelmat ja suunnitelmat

Jokaisella meillä on unelma, eikö niin? Varmista, että suunnittelet tarkasti ennen kuin otat lainaa. Pohdi rauhassa, mitä tarvitset ja mitkä ovat vaihtoehtosi.
Lainarahalla voit toteuttaa projekteja, joista olet aina haaveillut.

Väitöskirja vai bileet? Valitse viisaasti

Kun pohdit 8500 € lainaa heti tilille, mieti tarkkaan, mihin rahat käytät. Uusi auto, velkojen maksu vai opintoihin sijoittaminen – vaihtoehtoja on monia. Ennen päätöstä kannattaa pohtia:

Yllätyskulut

Kun otetaan lainaa, on tärkeää tietää kaikki mahdolliset kulut. Varo erityisesti näitä:

Lainojen vertaaminen ilman sitoutumista

Creditius-palvelun avulla voit vertailla lainatuotteita ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Ei piilokuluja, ei sitoumuksia – tarkastele tarjouksia rauhassa kotisohvaltasi.

Kun vertailet lainoja, saat käsityksen erilaisista vaihtoehdoista ja niiden koroista. Näin voit tehdä harkitun päätöksen siitä, mikä laina sopii sinulle parhaiten. Käytä aikaa ja vertaile rauhassa – terveen talouden perusta on viisas lainavalinta.

Unohda stressi – valitse huolella

Kun olet hakemassa lainaa, pysähdy hetkeksi. Kannattaa miettiä ja vertailla eri vaihtoehtoja.

Älä ota stressiä, vaan tee fiksu valinta. Creditius auttaa sinua löytämään parhaat lainavaihtoehdot, joten voit valita rauhassa ja stressittömästi.

Riittääkö palkka maksuihin?

Monet miettivät, riittääkö palkka kattamaan kaikki kulut, kun harkitsee lainan ottamista. On tärkeää **arvioida oma taloudellinen tilanne** tarkkaan. Laske kuukausittain saapuvat tulot ja kaikki menot saadaksesi selkeän kuvan rahatilanteestasi.

Muutokset elämässä, kuten työtilanteen muutos tai yllättävät kulut, voivat vaikuttaa maksukykyyn. Varmista, että sinulla on **riittävä vararahasto** yllätysten varalle.

Odottamattomat tapahtumat

Elämä on täynnä yllätyksiä. Joskus eteen tulee tilanteita, joita ei voi ennustaa. Tällöin rahoitus voi olla tarpeen.

TapahtumaTarve
Auton hajoaminenKorjausrahat
TerveydenhuoltokulutMaksut
Kodin korjauksetAsiantuntijapalvelut

Muista aina **verrata lainatarjouksia** ja harkita tarkkaan ennen päätöstä.

Muista velvollisuutesi

On tärkeää muistaa omat velvollisuutesi lainan ottamisen yhteydessä. Varmista, että voit maksaa lainan takaisin ajallaan ja ettei lainan kustannukset ylitä budjettiasi. Vertaile eri vaihtoehtoja huolellisesti ja tee päätös harkiten.