Hanki laina heti tilille

Joskus tarvitset lainaa nopeasti. Vertaile vaihtoehtoja Creditiuksen kautta. Muista, että on hyvin tärkeää tarkistaa lainaehtoja ja korkoja. Lainan ottaminen on iso päätös, joten **punnitse eri vaihtoehdot tarkasti** ennen kuin teet päätöksen.

1 000 €
100 €
60 000 €
Esimerkki: todellinen vuosikorko laskettuna 25 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 7.54%, mikäli vuosikorko on 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin 293,98 € (120 maksuerää). Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 35 278 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 9 678 €

Suosituimmat vaihtoehdot juuri nyt

creditum.fi
Kesto
1-15 vuotta
Lainasumma
500 – 60000 €
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.
summarum.fi
Kesto
1-15 vuotta
Lainasumma
500 – 60000 €
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Mikä on 6500 euron laina?

6500 euron laina on kätevä ratkaisu monenlaisiin taloudellisiin tarpeisiin. Se voi kattaa suuremmat hankinnat, kuten auton tai remontin, tai auttaa yllättävissä menoissa.

Tämä laina sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat nopeasti hieman suuremman summan rahaa. Lainan ehdot ja maksuaika voivat vaihdella lainantarjoajan mukaan, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja.

Lainavaihtoehdot

Kun harkitset lainan ottamista, on hyvä tietää erilaisista lainavaihtoehdoista. Tässä muutamia yleisimpiä lainatyyppejä:

Lainan saaminen heti

Lainan saaminen nopeasti tilille voi olla ratkaisevaa tietyissä tilanteissa. Nykyään on mahdollista saada laina jopa minuuteissa, kun hakemus ja tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa.

On tärkeää, että lainan saanti ei veny, jos rahoitustarve on akuutti. Monet lainantarjoajat tarjoavat pikavippejä ja muita lainoja, jotka saa heti tilille.

Joissakin tapauksissa lainan saanti voi kuitenkin kestää hieman kauemmin, esimerkiksi jos tarvitsee toimittaa lisäasiakirjoja tai jos hakemus kaipaa tarkempaa käsittelyä.

Lainan ehdot

EhtoSelitys
Laina-aika6-60 kuukautta, riippuen lainan määrästä ja tarjoajasta.
Korko5-20 %, riippuen lainanantajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta.
MaksusuunnitelmaKuukausittaiset maksuerät, jotka sisältävät koron ja lyhennyksen.
LisäkulutMahdolliset tilinhoitomaksut ja muut palvelumaksut.

Kaikkien aikojen ohjeet

Kun haet lainaa, kannattaa ottaa huomioon seuraavat vinkit:

Mitä kannattaa huomioida

Korkeakorkoiset lainat voivat olla houkuttelevia nopeutensa ja helppoutensa vuoksi, mutta niihin liittyy myös riskejä. On tärkeää arvioida omaa maksukykyä realistisesti.

Ole varovainen korkeiden korkojen kanssa, sillä ne voivat johtaa taloudellisiin vaikeuksiin, jos lainaa ei pystytä maksamaan takaisin ajallaan.

Kannattaa myös tarkistaa, onko mahdollista saada edullisempaa lainaa esimerkiksi pankista tai muulta luotettavalta lainantarjoajalta.

Vertaa tarjontaa

On tärkeää verrata eri lainantarjoajien palveluita ja ehtoja löytääksesi parhaan mahdollisen lainan.

Yllättävä fakta lainoista

Monet eivät tiedä, että lainan ottaminen ja ajantasaisesti maksaminen voi parantaa luottoluokitusta. Hyvä luottoluokitus voi puolestaan helpottaa tulevien lainojen saamista ja parantaa ehtoja.

Lainan vaikutukset talouteen

Lainan ottaminen voi vaikuttaa merkittävästi henkilökohtaiseen talouteen. On tärkeää ymmärtää, miten laina vaikuttaa kuukausittaisiin menoihin ja budjettiin.

VaikutusKuvaus
Kuukausittaiset kulutLainan lyhennykset ja korot lisäävät kuukausittaisia kuluja.
LuottoluokitusAjallaan maksetut lainat parantavat luottokelpoisuutta, mutta maksuhäiriöt voivat heikentää sitä.
SäästötSuuret lainat voivat vähentää mahdollisuuksia säästämiseen, mutta pienet, hallittavat lainat voivat olla hyödyllisiä.

On tärkeää suunnitella tarkasti, miten laina maksetaan takaisin, jotta taloudelliset ongelmat voidaan välttää.

Odottamaton neuvo

Joskus paras neuvo on olla ottamatta lainaa ollenkaan, jos se ei ole täysin välttämätöntä. Lainan ottaminen vain siksi, että se on mahdollista, voi johtaa tarpeettomaan velkaantumiseen.

Hakeminen käytännössä

Lainan hakeminen on nykyään helppoa ja nopeaa. Ensimmäinen askel on vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ja valita sopivin laina omaan tilanteeseen.

Seuraavaksi täytetään lainahakemus, johon tarvitaan yleensä perustiedot tuloista ja menoista sekä mahdolliset liitteet, kuten palkkatodistus. Lainan hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Usein kysytyt kysymykset lainoista

Tässä vastaukset muutamiin yleisimpiin kysymyksiin, joita lainoista kysytään:

Vastuullinen lainaaminen

Vastuullinen lainaaminen tarkoittaa, että selvitä lainan maksamisesta ilman taloudellisia ongelmia. On tärkeää lainata vain sen verran kuin todella tarvitsee ja pystyy maksamaan takaisin.

Ennen lainan ottamista kannattaa arvioida tarkasti oma taloudellinen tilanne ja harkita, onko laina todella tarpeen. Lainaa ei kannata käyttää hetken mielijohteesta tehtyihin hankintoihin, vaan vain silloin kun se on välttämätöntä.

Asiakkaiden kokemuksia

Lainaa hakeneiden asiakkaiden kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia. Moni kertoo, että laina auttoi yllättävässä tilanteessa, ja että lainan hakuprosessi oli nopea ja mutkaton. On kuitenkin tärkeää muistaa vertailla eri lainantarjoajia löytääkseen itselleen edullisimman lainan.